tisdag 22 juni 2010

fyfan!

efter att männen suttit i studion och diskuterat fotbollsmatchen italien-nya zeeland som om det handlade om riktig vetenskap, låter de så även den lättklädda unga kvinna i studion tala, hon får lista de 5 snyggaste spelarna, och le lite.

så, då har vi rundat av med något trevligt. avslutar progamledaren i sina glasögon och den unga tjejen vinkar och ler ännu bredare.

11 kommentarer:

Freedomtravel sa...

Ja, det är väl det enda kvinnor förstår sig på... förutom att ta hand om hem och barn och så förstås... Fy, tänk vilken folkstorm det skulle bli om nåt sånt sändes i svensk TV!

sophie sa...

haha..ja, jag brukar tänka på det ibland..hur folk skulle gå bananas för hur kvinnor porträtteras i media här..mediaset o rai är fruktansvärda överlag i mitt tycke.. sky håller ngt högre standard o respekterar kvinnorna lite mer..

Anonym sa...

Verkligen. Jag kan inte föreställa mig hur man kan gå med på att vara med i ett programm för att förlöjligas! Hemskt.

/Lisa

Unknown sa...

Kastat ut TV'n. Kvinnorna stàller ju gàrna upp ocksà.

Anonym sa...

Det àr fòrjàvligt! O inte en enda italienare fòrstèr en nàr man pàpekar det..
Ja..hur ska det gà..

sophie sa...

det ska gå som johanna säger, man ser aldrig eller väldigt sällan på tv... tvyärr vet ju inte italienarna om annat heller..så det fattar inte kritiken. har blivit hjärntvättade in i avklädda värdinnor o pastell färger...

Marliina sa...

it's just italy... sorgligt men sant.

Luca sa...

ahah det måste vara så konstigt för dig...Jag är italienare i Sverige och kan verkligen förstå

sophie sa...

ja Luca, jag tror bara att italienare som flyttat till en annan kultur verkligenkan förstå HUR sexistisk den italienska mainstream tv'n är.. för för de flesta är det ju normen för vad som är underhållande tv. tyvärr..

Anonym sa...

Ja det är sant. Vi är lite annorlunda. I Italien är kvinnor nakna på TV, i Sverige går dem nakna i skolan...
R

Ric sa...

Som italienare tycker jag att det är pinsamt att de kvinnorna är där bara för att visa sina bröst.

But allow me a "provocazione":

varför de kvinnorna som är nakna i den italienska TVn ser ut som prostituerade och de flickorna som är nakna i skolan i sverige är "open minded"?

Ciao
Ric