lördag 26 december 2009

radioinslag

jag blev intervjuad för Radio UPF (utrikespolitiska föreningen Lund) tidigare i december, nu kan ni lyssna på det om ni vill. (det handlar om minaretomröstningen i Schweiz och högervågen i Europa.) ni kan höra mig kommentera Italien här.

jag tycker att det jag sade blev rätt okej ihopklippt och bortklippt (för så blir det ju, jag babblade på bra mycket mer men bestämmer såklart inte vad som är mest relevant eller intressant).

och heja Radio UPF och Nicole!

8 kommentarer:

mia sa...

hahaha, jag hörde dig, bra snackat. gissa vem som numera jobbar på studentradion? fast jag jobbar inte för just det programmet. :) lite roligt hur liten världen är.

hur har julen varit?
Kram

Anonym sa...

Hej Sophie,

Läser din blogg sen ett tag tillbaka och går i Florenstankar efter att ha pluggat där i början av 2009. Undrar om du har koll på arbetsmöjligheter i staden (eller Calenzano), bl.a. kanske som engelskalärare?

viktoria i norr sa...

Kära vän. Du gör mig lycklig. Tack!

Nathalie sa...

Kul att "höra rösten bakom bloggen" :) Intressant ämne också. Ville bara önska ett gott nytt år! Och passa på att fråga, har du läst något av Niccolò Ammaniti och vad tycker du isåfall?

Ulla-Karin sa...

Och heja dig också,väldigt bra.

Nicole sa...

Hej Sophie! Skönt att höra att du tyckte det blev okej, det var lite panik att få ihop det. Det var hur som helst väldigt roligt att få göra och att du ville vara med. Felice anno nuovo!

Lovan sa...

Brava! :D

viktoria i norr sa...

Jag blir så glad av att höra din röst. När kommer du hem till kalla norrland igen?