lördag 27 november 2010

New Opening - romanofirenze butiken i Florens!


ibland jobbar man bokstavligt talat arslet av sig, men tycker det är roligt.
Imorgon inviger skoföretaget jag jobbar åt, Romanofirenze, ombyggnaden av den stora butiken mitt i Florens..

Tadaaaa!

I månader har vi planerat och förberett oss, jobbat med material och lagt fram idéer.Och nu imorgon smäller det så äntligen. Vi har varit i butiken från klockan nio på morgonen till midnatt för att ställa iordning allt, tog frukost vid tio när de sista byggjobbarna drog, och firade med en Ca' del Bosco och aperitivo vid åtta ikväll tillsammans med arkitekten när de riktigt roliga (och det riktigt krävande) tog fart - att inreda och förbereda skyltfönstren och det nya showroomet.

men när vi sen vid midnatt stod utanför i vinterkylan, längs via degli speziali och såg hur den nya butiken vaknade och tog plats i ljuset från lyktorna ochkarusellen vid Piazza delle Repubblica och bland julbelysningen längs via dei Calzaiuoli, spred sig ett leende på allas läppar. Nu snackar vi verkligen om en butik som understryker att romanofirenze är ett av Florens mest anrika skoföretag, och från och med våren 2011 något alldeles speciellt.

Foton från butiken kommer efter morgondagen. ikväll får ni hålla till godo med lite backstagebilder från de senaste dagarna, och en rabattkupong som ger er 15% på hela vinterkollektionen.

Ladda ner den här pdf-filen, skriv ut den och kom förbi oss i veckan i den nya butiken i via degli Speziali 10/12r, så har du rätt till 15% rabatt.

ps. viktoria, vad passar inte bättre på din födelsedag än en invigning av en skobutik?
kom hit älskling och grattis på födelsedagen! ds.

3 kommentarer:

Stina sa...

Väldigt stiligt, Sophie! Tycker speciellt om planschen. Läckra boots, snygga färger! Hade du kanske något med detta att göra? Hm.
Ps. Vad har du för address nuförtiden? Kanske du kan mejla den på fejjan!
Puss & lycka till med invigningen.
Blir det att ha cocktaildress och skyhöga klackar?

italiadabere.blogg.se sa...

sa roligt att du kommer till milano!! maila mig! italiadabere@gmail.com

viktoria i norr.. ehh.. västerås sa...

Hade gärna firat min födelsedag i "din" nyöppnade skoaffär... åhh...