torsdag 22 maj 2008

mitt hår

jag kom precis hem från min frisörska. jag har toppat håret. hon kan inte sluta förvånas över hur ljust det är, håret. när jag själv tycker jag blivit mörkhårig av min askblonda utväxt.

hon hittade ett vitt hårstrå mitt på min hjässa. hon försökte få mig att se det. men det var helt omöjligt i spegeln på det avståndet. jag tycker hon var duktig som lyckades se ett vitt hårstrå bland allt det där blonda. men när man är 25år fyllda är det väl så det är. din frisörska hittar ett vitt hårstrå.

nu har jag ett nytvättat hårsvall som doftar väldigt sött, balsamet hon masserade in i håret luktar som någon godis jag ätit när jag var liten. jag associerar till min bardom när jag sluter ögonen. till när jag var liten och inte hade ett vitt hårstrå så långt ett frisöröga kunde nå.

3 kommentarer:

Stina sa...

finns inget bättre än doften i håret efter ett besök hos frissan. Hur lyckas dem? Jag lyckas aldrig ådstadkomma det själv, trots mina matrix schampon. :p

Lullun sa...

Tänk om mi frisörska bara hittade ett vitt hår i mitt mörkbruna. *drömmer* På den fronten har jag fått dåliga gener. Är bara 29 år men ändå kan jag knappt minnas när jag levde utan vita/gråa hår. Det är säkert över 10 år sedan. 12 tror jag om jag ska gissa. Nu är de dessutom många fler. *suck* Men vad är en bal på slottet... ;-)

sophie sa...

stina:
jag håller med. frisör tvättat hår är ngt utöver det vanliga, fastän jag gillar mitt hår bäst när jag tvättar det själv.

lullun:
jasså du..så gammal att du fått vita hårstrån?..hehe nåväl. det viktiga är ju att ha hår.