fredag 21 november 2008

jag får en drös mail från mina läsare varje vecka

en stor del är trevliga och intressanta personer och det har lett både till vänskap och arbetmöjligheter. jag tycker det är kul att så många faktiskt tar sig tid att höra av sig. ( det gäller såklart alla ni som kommenterar också)

men sen finns en liten skara, låt oss säga ett mail i veckan, som påstår sig vara mina läsare, och sen ställer en miljon frågor...om hur det är att leva i italien, italienska värderingar och hur man som svenska passar in, vad jag tycker om italien, maten, kulturen. och så vidare i all oändlighet.
jag kan inte annat än anta att dessa personer inte läst min blogg. för det är väl ungefär det jag skrivit om sista åren? vad är det för underlig genväg de tar undrar jag. och varför?
jag brukar svara att om det ägnar sig att gå igenom mitt arkiv och skummar igenom mina inlägg, borde jag nog ha svarat redan där på det mesta.

sen får såklart alla skriva till mig och undra om specifika detaljer, djupdyka i något ämne eller gå emot det jag säger eller ta upp nya ämnen. det är bara stimulerande. alla dessa mail gör faktiskt bloggande väldigt givande.

2 kommentarer:

mia sa...

Ja, ska det bli en bok eller vad?

sophie sa...

mia: jadu. den som det visste.någongång blir dte nog något sammanfattande.vem vet..