måndag 19 oktober 2009

entusiasm

idag fick jag jobb.

hurra!
det är bara en projektanställning, men det blir många lösa tyglar och mycket att bevisa. så det passar mig utmärkt. det handlar om snygga skor och kommunikation och internetmarknadsföring. en underbar kombination i mina ögon. så bara jag kommer igång ska jag berätta mer.

jag vet inte om jag är gladast för att ha fått jobb, eller för att jag lyckades haffa ett jobb i linje med mina studier i den här staden. på enbart meriter. i kristider. det händer inte varje dag i italien kan jag lova. och dessutom kommer jag att sitta och jobba mitt i stan.

tio pluspoäng till sophie idag.

(på onsdag smäller det.)

14 kommentarer:

Lovan sa...

Hurra för dig! :D

Nathalie sa...

GRATTIS BRAVA!!

alessandro sa...

Grattis och lycka till!

Johanna Siljehagen sa...

Grattis! Skor? Ojojoj. Farligt!

Paizano sa...

Bra jobbat tjejen. Berätta mer sen, när du kan. Vore intressant o höra ... Grattis!

Anonym sa...

GRATTIS!!! Elvy i Göteborg

Anonym sa...

Sophie, sei brava! Aguriii!!
//Ema

Minghetti sa...

Kanonkul! GRATTIS!

Lina sa...

STORT GRATTIS!!!

Börjar nytt jobb själv om ett par veckor. :)

Anonym sa...

Grattis !!!!!!

Johanna sa...

Vad kul! Lycka till!

Anonym sa...

Hurra för dig. Jag drömmer om att flytta till Italien. Jag hoppas nämligen på ett drömjobb och då på att flytta till Italien. Tack för all inspiration!

Anonym sa...

Hej Sophie.
Jag läser din blogg regelbundet och jag finner den mycket intressant. Jag är en medelålders man, som faktiskt som du kommer från Norrbotten. Jag bor inte längre där, men på en plats som tyvärr inte är sååå långt därifrån. Mina tankar är faktiskt att förflytta mig från Sverige till Italien, dels pga klimatet, men också för att jag tror att mitt sätt att vara passar bättre än här. Jag har en italiensk kontakt i Genova, men för mig är det värdefullt att höra hur du, som en svensk uppfattar det italienska samhället. Jag skulle tycka att det var intressant om du, som faktiskt förstår hur saker och ting fungerar, kunde beskriva den italienska bostadsmarknaden. Hur fungerar det med hyreslägenheter och bostadsrättslägenheter? Min ambition är att arbeta som fotograf i Italien och då undrar jag lite hur prisnivåerna ser ut för italienska fotografer. Jag frilansar nu som fotograf inom reklam och kultur.
Jag vore tacksam för ett svar, men jag respekterar också att du har fullt upp med att besvara alla andra. Jag har förstått att många svenskar är intresserade av livet i Italien.

MVH /Håkan

Anonym sa...

grattis till jobbet ! // Martina