onsdag 30 april 2008

mytologi och cura di sè...

medan jag sitter och fördjupar mig i den grekiska mytologin och arketyper inför min tenta på fredag så bokar min pojkvän in oss tillsammans med några vänner på Hidron. en bad och spa-anläggning utanförFlorens. det ska bli vår första maj,med efterföljande aperitivo och restaurant.

jag så behövde det.

5 kommentarer:

mia sa...

Min dröm håller jag på lite..:) För att inte jinxa det liksom. Jag älskar dock att skriva och vill gärna lära mig att göra det ännu bättre, det kan jag väl säga..:)

Ekonomi, låter trist. Är det deklarationen eller? Hur funkar det förresten, när du jobbar därnere? Hur deklarerar du? I båda länderna eller?

Ju mer jag hör om din pojkvän desto säkrare blir jag på att han är perfekt! Har han en bror? :)

Trevlig Valborg tjejen!
Kram

sophie sa...

mia:
haha.han kanske verkar så,men det är långt ifrån sanningen. trust me.låt oss säga såhär,han väger upp sina dåliga sidor med att vara perfekt då och då.hehe

oho..intressanta projekt.jag älskar ocksåatt skriva som du nog förstått...

Graziella sa...

så du bytte bild på dig till sist!
fiiint :D
vi hörs nästa vecka om onsdagen! eller om det blir veckan efter..

Lullun sa...

Låter härligt med pojkvännens "projekt" (tentan är ju tyvär ont måste).

Här skulle det bli lite mysig familjedag idag efter gemensam städning (i vanliga fall är det bara lillkillen och jag som gör sånt) och jag hade börjat kollat in möjligheterna att gå på en ny "finrestaurang" vi inte testat, för en barnfri middag, idag eller till helgen. Klockan är nu 11 och pojkvännen har inte kommit sig upp och det lär dröja x antal timmar ännu. Tror knappast mina "drömmar" kommer att uppfyllas med andra ord. Men vad är en bal på slottet...

Hoppas ni får det trevligt iaf och håller tummarna för tentan på fredag. :-)

Dila sa...

vad underbart härligt med spa! Hoppas ni får en härlig dag.
Kram Dila