onsdag 23 april 2008

och vad heter du då?

jag och min partner in crime Ana har upptäckt något mycket oroväckande på sista tiden.

vi har insett att en tjej som just nu följer samma kurs som oss på universitetet, och som vi inte visste var bekant med oss båda, har en något underlig identitet. jag känner den här tjejen sedan två år tillbaka då vi tentade av en kurs ihop, och jag har hennes nummer sparat på min mobil under namnet Greta. Ana å sin sida, känner också den här bruden och har samma mobilnummer sparat i sin rosa motorola under namnet..Valeria.

hm.

vi är alltså båda två bekanta med denna tjej sedan två år men har varsitt namn åt henne (!) och det råkar inte vara namn som är lättförväxlade direkt.

detta upptäckte vi för två veckor sedan och vi pratar om henne i hennes frånvaro som om det vore någon schizofren varelse, jag kallar henne Greta medan Ana svarar med Valeria.

vi har funderat på att slå vad en femtiolapp euro om det hela, men just nu bedriver vi privatspaning för att få reda på vem som verkligen fått det hela om bakfoten. jag eller Ana. för det är betydligt roligare.

om Greta verkligen heter Valeria blir det jobbigt för mig. heter hon istället Greta blir det väldans roligt. jävlar i mig - då får du vad du tål Ana!

4 kommentarer:

mia sa...

Vem får vad som det visar sig Greta/Valeria är schizofren??

M

sophie sa...

mia: haha..jaadu. det har vi inte tänkt på .hehe. men ett officiellt namn bör ju bruden ha, om inte annat på sitt id-kort.

mia sa...

Vilken knäppgök att ge ut två olika namn!
Fast det kanske är lite som min hårfärg, vissa dar vill jag va blond o andra brunett o det brukar ändras lika fort. Hon kanske känner samma med sina namn. Snart kanske ni hittar en tredje person som kallar henne något helt annat!

Roligt med mysterier. Hoppas det blir en lång följetong här på bloggen! :)

KRAM

Lullun sa...

Kul att få vara lite hobbydetektiv ibland! och knasit om ni kommer fram till att ni båda har rätt... ;-)