torsdag 27 mars 2008

om ni undrar..


imorgon ska jag ta en kaffe (fast jag dricker ju inte kaffe, men vad säger man annars här i espressons hemland?) med Ana. Vi ska börja en filosofikurs på universitetet på måndag och vi känner att vi behöver peppa varandra innan. sen har vi ju inte pratat skit och fönstershoppat sedan innan påsk. det är hög tid minst sagt.

jag ska fotografera och hämta idéer till diverse inlägg för min och andras räkning, träffa ett gäng yngre svenskor som springer runt i italien för att försöka komma på vad de vill med framtiden (alltid intressanta samtal utan tvekan).

jag ska lämna in mina holländska stövletter hos min skomakare, om jag lyckas trots hans minst sagt underliga öppettider, jag ska köpa lack till min brevstämpel och brevpapper. (för jag har hittat en ny oldschool brevkompis) jag ska förbi posten för diverse ärenden. och så ska jag renskriva idéer till ett projekt som jag ska ha möte om på måndag.

jag ska göra mitt bästa för att uppdatera bloggen också.

4 kommentarer:

Ida sa...

Du har nog rätt. Så länge Sverige aldrig blir nöjda med sina svenskor, kommer svenskorna aldrig bli nöjda med sig själva..

Vad roligt med brevvän ala old times! Det var länge sedan man skrev riktiga brev...

Tant Brun sa...

Låter svettigt :)

Mia sa...

Åh vad roligt med en riktig brevvän. Jag hade en i hela åtta år men nu har det runnit ut i sanden. Lite tråkigt för jag älskar att skriva och få riktiga brev. Det blir så mycket mer personligt plus att eftersom det är "jobbigare" än att maila skriver man inget skit eller kallprat utan man blir djupare/personligare/intressantare tycker jag.

Nathalie sa...

Vart har du tagit vägen på msn? Ville höra om hur det var i norrland och så:)

Kram!