torsdag 28 februari 2008

en beundrare utan buon senso..

snubben som har universitetsbokhandeln och som skickade väldigt flirtiga och mycket opassande sms på julafton och nyår till mig, skickade ett till, minst lika dumt sms nyss.

slarvigt översatt till svenska:
hej! har du lust att komma till XXX-klubben på lördag? jag känner ägaren och jag har skrivit in dig på VIP listan. (löjlig smiley).

så nu blir det till att ta ett seriöst snack med honom. jag vill inte hamna i någonslags dramatik på grund av oönskade sms. jag har noll intresse av honom och hans VIP-listor. det är verkligen ingenting som biter på mig, och jag har pojkvän och det vet han. han missbrukar helt klart mina kunduppgifter.

ibland blir jag så less italienare.
jag önskar att alla hette Henrik och Peter och var svenska blyga unga män som hoppar rakt upp i luften om man skrämmer dem lite, iallafall ibland.
Bu!

jag inser dock att iochmed detta sms, blir det konfrontation och iochmed konfrontationen blir det nog slut med generösa rabatter på universitetslitteraturen. men å andra sidan är jag ju snart klar med alla mina tentor.

can't take no more. han är för löjlig.

4 kommentarer:

mariia sa...

Haha italienarna är för sköna!!
Dom ger sig aldrig!

//mariia

Anonym sa...

Du skriver själv att det nog blir slut på rabatterna nu, och bekräftar därigenom att du så att säga 'bekostat' dessa med att tillåta honom flirta, inte sant? Därför blir det en aning svårt att sympatisera med dig - du har ju själv frivilligt och högst medvetet försatt dig i denna situation. Jag misstänker att 'snubben' kommer att bli lite less på dig med.

sophie sa...

anonym:
jag tror inte du känner till hur italienska män fungerar. jag har aldrig uppmuntrat honom och jag har tydligt sagt att jaginte är intrrsserad och att jag har pojkvän i början av det hela. men det betyder inte att han valt att fatta det. hans rabatter har ingenting med att jag varit trevlig mot honom att göra, jag har varit helt normal och hela tiden ärlig, det handlar om att han inte vill inse mitt noll intresse.

Den där Manuela sa...

italienare ja.. de har lite problem med det här med gränser :P

well well, i sommar ska jag guida en italiensk kille i Sveriges uteliv. kan bli en intressant erfarenhet, men vad gör man inte när nonno och nonna har lovat hans föräldrar..?